Det kan være særligt svært at finde gode gaver til børn nu til dags, fordi de synes at have alt underholdning på deres Ipads! Flere og flere børn bevæger sig alt for lidt, og det skyldes måske, at de har svært ved at finde på, hvad de skal lave. Det behøves de nemlig ikke, så længe de har en Ipad til rådighed! Men i stedet for at se dette som en forhindring kan du også vælge, at tage det som en udfordring! Her kommer der nemlig  5 gaveidéer, som ligger op til aktivitet og leg og til at lægge Ipad’en fra sig!

Mini-drone

Børn er i dag så højteknologiske, at det kan være en fordel at lokke dem væk fra elektronik – med andet elektronik! Derfor er mini-dronen et forslag til, hvilket elektronik dette kan være. Dronen, trods mini-versionen, er sjovest at lege med udenfor. Dette er en fordel, når man gerne vil lokke børnene til at få lidt mere frisk luft! Mini-droner kan faktisk findes overraskende billigt, og de fungerer helt fint i forhold til prisen, så du skal ikke bekymre dig om at springe budgettet på denne gaveidé!

Bagesæt til børn

Det er ikke fordi bagning får pulsen meget op, men det er en anderledes og kreativ måde at være sammen på! Man kan finde forskellige bagekits i dag, som målretter sig specifikt til børn. Det kan fx være, at det indeholder flere forskellige skabeloner til at trykke kage ud i eller indeholder sjove cupcakesforme. Du kan i hvert fald sandsynligvis finde noget, som er lige i dit barns smag!

Rulleskøjter!

Hvis barnet ikke allerede har rulleskøjter, så skal der rettes op på det! Rulleskøjtning er muligvis den sjoveste form for motion. Ja, det er faktisk så sjovt, at det næsten ikke føles som om, at man laver noget sundt! Det er den perfekte måde til at narre børn, til at dyrke mere motion! Du kunne naturligvis også købe et løbehjul, som også er en super sjov måde at bevæge sig på! Det er dog ikke sikkert, at barnet kan sætte ordentlig pris på et “normalt” løbehjul efter at have set de mange elektriske, der efterhånden er overalt.

Oplevelser der kræver bevægelse!

Du kan også lokke børnene til mere bevægelse, ved at give dem et gavekort til en nice aktivitet! Det kunne fx være en udvidet forhindringsbane i en skov eller et gavekort til en klatrehal! Det kan også være, at der er en bestemt aktivitet, som ville være bestemt interessant for dit barn. Det er bare at komme i tankeboksen! Heldigvis er der meget hjælp at hente online, hvor oplevelsesgavekort er blevet enormt populære!

Sjippetov

Sjipning er en fantastisk måde at få pulsen op på. Sjipning kan gøres alene, men også sammen med andre, hvilket gør det til et fremragende aktivitetsredskab. Hvis du gerne vil skabe lidt ekstra konkurrencelyst i modtageren, kan du skaffe et sjippetov med indbygget tæller. Nogle børn leger bare bedst, hvis der er en følelse af at opnå noget. Hvis der er en forbedring som kan skabes, så kan det motivere til at fortsætte legen og komme til at bevæge sig noget mere!