Hvis du kender en rigtig friluftselsker, så ved du også, at de ikke kan få nok nyt outdoor-udstyr! Så her kommer der fem fede gaveidéer, som helt sikkert vil gøre det lidt federe for friluftselskeren at være i naturen!

Lifestraw

Røret der tillader dig at drikke alt vand – uanset hvor forurenet det er, uden at det er farligt! Sådan et rør er fuldstændig nødvendigt, hvis man skal på en rigtig vandretur! Det er tungt og besværligt at bære på nok vand, både til at drikke og lave mad i, på en vandringstur. Man kan derfor slippe for en masse vægt, hvis man i stedet for har et lifestraw med! Nu kan man nemt drikke alt vand man passerer, uden bekymringer!

Trangia

En trangia er en række grydesæt med sprit- eller gasbrænder, som man kan lave mad på, i naturen. Det er designet til formålet, så det er let at bære og i et simpelt design. Med en trangia kan du få varmt mad hver aften, selvom du er på vandretur. Om morgenen kan du starte dagen med en varm kop kaffe, så du er frisk til at vandre videre! Det er en lille luksus, som føles enorm, når man er ude at vandre! Varm mad er endnu bedre end derhjemme, og kaffen kan man virkelig have brug for! Derfor er en trangia med garanti en super fed gave for en friluftselsker!

Spork

Når man skal bære alt udstyret på ryggen, er det bedste udstyr det lette og simple! Derfor er en spork det bedste service du kan have med dig! En spork er et multifunktionelle bestik, som både indeholder ske og gaffel. Nogle sporks er også udstyret med en kniv – så har har alt du har brug for, i ét redskab! Det er et helt uundværligt redskab for ham, der elsker at tage flere dage ud i naturen!

Letvægtshåndklæder

Et almindeligt håndklæde kan tage utrolig lang tid om at tørre, og så er det desuden tungt, når det er vådt. Almindelige håndklæder er derfor ikke særlige hensigtsmæssige at slæbe med på en vandretur. Det ægte friluftsmenneske har brug for bedre løsninger! Giv ham derfor et letvægtshåndklæde som er designet til at tørre hurtigt! Disse egner sig desuden også til at bruge som viskestykke, så man sparer virkelig på pladsen, hvis man investerer i sådan et!

Powerbank

Okay, måske ikke så overlevelses-agtigt, men simpelthen bare mega smart! Med mindre turen skal være helt lavteknologisk, så er en powerbank næsten uundværlig, når man skal være uden strøm flere dage i træk! Der er også mange, som endda gerne benytter sig af mobiltelefonen, når de er på tur. Bl.a. til at finde shelters eller finde vej, hvis man farer helt vild. Det er en rar sikkerhed at have med sig, og så skal man ikke tænke på at holde telefonen slukket for at spare på strømmen.