Står du og skal finde julegaver til dine medarbejdere her op til jul? Ja, det er ikke altid den nemmeste opgave, fordi hvordan finder man egentlig en julegave, der passer til alle samtidig? Det bliver bare endnu sværere, når man skal finde én enkel gave, der passer til medarbejdere på både kontor og i produktionen. Men hvad gør man så? Man kan jo ikke bare lade være med at give sine medarbejdere en julegave, bare fordi man har svært ved at finde den helt rigtige gave. Læs med her og få inspiration til, hvordan du giver dine medarbejdere en gave, som de bliver helt vilde med her op til jul.

Den klassiske løsning

Den klassiske løsning på den her julegaveproblematik er at give alle medarbejdere den samme gave: en gavekurv. Det er den universelle løsning, der kan gives til alle. Lidt chokolade, lidt vin og måske nogle andre snacks – det passer jo helt perfekt til jul, og det er ikke en gave, som passer bedre til nogen frem for andre. Det er dog en meget kedelig løsning. Det er ikke ligefrem en gave, der skriger: ”Tusind tak for din indsats i år”. Det er derfor den klassiske og nemme løsning, men det er måske ikke ligefrem den bedste løsning, som du kan finde frem til. Der findes nemlig en løsning, der er både nemmere og som helt sikkert vil gøre dine medarbejdere en hel del gladere end en kedelig gavekurv: den personlige firmajulegave.

Den personlige firmajulegave

Du kan rent faktisk give dine medarbejdere frit valg på alle hylder i forhold til valg af deres julegave. På den måde skal du ikke bruge tid på at finde den perfekte gave til alle, men du vælger bare et beløb, som medarbejderne må købe en gave for og så lader du simpelthen dem vælge, hvad de godt kunne tænke sig til jul ved firmagave-shop.dk. Ja, måske går selve overraskelsen tabt, siden medarbejderne allerede ved, hvad de får i julegave, men de bliver helt sikkert gladere for den gave, de selv vælger end den kedelige gavekurv, som du måske havde i tankerne. Hver medarbejder får en personlig julegave, som de helt sikkert har ønsket sig – og du får en masse glade medarbejdere, som glæder sig til endnu et år i virksomheden. Det er intet andet end en win-win-situation.