Er din kæreste er en af dem, som aldrig kan give dig en ordentlig ønskeliste, og som påstår, at han intet mangler? Så er du sandsynligvis en af de mange, som har svært ved at finde en gave til ham. Men bare rolig, her er der en række gaveidéer, til manden der har alt.

Køkkenudstyr

Elsker din mand at stå i køkkenet? Så kunne det være en god idé at gå på udkig efter noget nyt køkkenudstyr! Det kan være, at I har noget, som snart trænger til udskiftning, og så er det jo oplagt at kigge efter dette. Men hvis du vil være lidt mere vovet, så kan du prøve at kaste dig ud i noget lidt mere spændende! Dette kunne fx være en dehydrator, en creme brulee-tænder eller en røgpistol alt efter hvilket mad han godt kan lide at lave i køkkenet.

Alkohol

De fleste mænd kan godt lide at nyde en god whisky eller rom, så dette kunne være et forslag, hvis din mand er en af dem. Hvis du gerne vil give ham lidt mere, så kan du supplere med et stilet sæt af glas og  matchende karaffel. Der er enormt mange flotte design af karafler og glas, så du kan måske ovenikøbet betragte det som pynt til hjemmet!

Oplevelser

Noget man ikke kan få nok af, selv hvis man har alt er oplevelser! Det kunne derfor være en idé at kigge efter en fed oplevelse! Det kan være, at han er fodboldfan, og du kan købe billetter til en kamp. Det kan også være, at han er filmentusiast og elsker at gå i biografen! Du kan selvfølgelig også ønske, at I skal prøve noget helt nyt som faldskærmsudspring eller lignende. Oplevelses-gaver er blevet meget populære i løbet af de sidste år, så der er masser af oplevelser at vælge imellem!