Det er nogle gange som om, at mænd er dårligere til at ønske gaver, end kvinder er. Det er der i hvert fald mange, som oplever, når de skal bytte gavelister med deres kæreste. Om det er fordi de ikke mangler noget, eller fordi de mange inspiration, er svært at sige. Men hvis du er kommet ud for ligende situation i år, så kan du jo altid prøve at give din kæreste en personlig gave!

Mind ham om, hvad I har oplevet sammen

Noget der kan få et smil på ens læber, er at mindes alle de sjove oplevelser man har haft sammen som par. I dag ligger de fleste af disse minder på sociale minder, hvilket kan være lidt en skam, da det fjerner hyggen ved at side sammen og bladre igennem billeder. Fysiske billeder er næsten nostalgiske i dag, hvilket også hvorfor vi har oplevet engangskammerats renæssance for nylig. En god idé kunne derfor være at sammensætte et fotoalbum. Hvis I tager mange billeder kan du evt. gøre det endnu mere kreativt, ved at opdele billeder i forskellige oplevelser. Det er også en fin tradition, du kan indføre, hvis du har mod på det. Du kan indføre at give et fotoalbum hvert år, over året der er gået. Til sidst vil I have en stor og hyggelig historik over jeres tid sammen, som I med garanti vil komme til at sætte pris på, I har.

Overrask ham med en kop

Okay, det lyder måske ikke særlig personligt, men det kan det være, hvis bare du giver den rigtige kop! Der er mange hjemmesider, hvor man kan designe sin egen personlige kop. Men herlighederne stopper ikke der. Du kan endda vælge en varmefølsomt kop, som først afslører det personlige design, når man hælder kogende vand i. Du kan derfor give to overraskelser i én – først koppen og derefter overraskelsen over hvad der gemmer sig på den! Du kan evt. vælge et ekstra sjovt billede, hvis du gerne vil have ham til at grine. Måske I har en intern vittighed, som du kan formidle på koppen? Kun fantasien sætter grænser, når det kommer til magiske kopper!

Tag ham med ud og oplev noget nyt!

I stedet for, eller som supplement til, at minde ham om jeres tid sammen, kan du også tænke fremad! Det er blevet mere og mere populært at give oplevelser i julegave, og det kan man nemlig godt forstå. Det er nemlig enormt fedt at få en oplevelse sammen med en, man holder af. Så er der desuden nogle ekstra fordele ved oplevelsesgaven: 1) Du siger indirekte, at du gerne vil ud og opleve flere ting med ham 2) Du giver også lidt dig selv en gave 3) Du giver samtidig forventningens gave!