Julen kan være en dyr fornøjelse. Derfor kan det være en god idé at foreslå din veninde, at I giver hinanden billige gaver i år. Hvis hun også altid oplever lidt økonomisk stress omkring juletiden, vil hun helt sikkert synes, at det er en fed idé!
Billige julegaver behøves ikke at betyde dårlige julegaver. Du kan sagtens finde noget din veninde bliver glad for, selvom budgettet er lavere en normalt, læs bare med her!

Ansigtsklude

Ansigtsklude er blevet meget populære i løbet af de sidste år, og det kan man godt forstå! Det er nemlig både bæredygtigt, smart og godt for huden! Du kunne fx kigge efter bambusklude, som er særlig bæredygtig, og som du snildt kan skaffe for billige penge! Kludene er simpelthen så lækre, og de gør det nemt at fjerne makeup og ansigtsmasker og gode at rense ansigtet med! Det smarte er også, at man bare smider den til vask, når man er færdig med at bruge den, og så er den klar til brug igen! Det er en meget mere miljøbevidst løsning end fx vatrondeller, uden at man går på kompromis med kvalitet!

Neglelak

Neglelak kommer i lige så mange priser, som de gør i størrelser! Du kan derfor sagtens finde en god neglelak til under 100 kroner! Du kan også, hvis du er i tvivl om farven, købe en såkaldet “topcoat”. En topcoat er en gennemsigtig lak, som man lægger oven på sin neglelak for at beskytte den og sikre en bedre holdbarhed! Det er især smart til fingerneglelak, som har tendens til hurtigt at skalle af, fordi man bruger sine hænder meget i løbet af en dag.

Bodylotion

Huden bliver især tør om vinteren, hvor den er udsat for meget kulde, som er hård ved overfladen. Julen er derfor det helt perfekte tidpunkt til at give en bodylotion i gave! Kropscremer kommer også i mange priser, men du kan sagtens finde en god version til billige penge! Du kan evt. kigge efter en med en lækker duft, hvis det lige skal være lidt ekstra lækkert!

Søde accessories

Det er overraskende let at finde søde accessories til under 100 kr. Dette kunne fx være et hårbånd, hårspænder (som der i øvrigt er mange søde varianter af lige nu!), øreringe, elastikker osv. Accessories som disse behøves ikke at være dyre for at være gode, og så er det altid rart at have noget forskelligt at vælge mellem!

Brætspil

Hvis I er et af de venindepar, som elsker at drikke vin og spille brætspil sammen, så er dette oplagt! Du kan endda personliggøre gaven ved at vælge en bestemt version af bezzerwizzer, som passer til hende. Spillet laver varianter lige fra heste- til serieviden! Og så får du desuden også selv noget ud af gaven, hvilket du jo kan betragte som en lille, ekstra bonus!