Er din kvinde, veninde eller mor interesseret i hudpleje? Så er hun sikkert en af dem, der aldrig kan få nok, og som altid elsker at prøve noget!

Det store skønhedsunivers

Skønhedsuniversitet kan være kompliceret at navigere rundt i, hvis det ikke er ens eget interessepunkt. Der er endda mange mænd, der ikke engang ved hvad forskellen på en eyeliner og øjenskygge er, og så kan man godt forstå, at det virker som et meget uoverskueligt projekt at forstå sig på hudpleje. Udviklingen af hudplejeprodukter er endeløs, og man skal konstant holde sig opdateret, hvis man vil vide sig sikker på at købe det bedste. Kort sagt: Det er ikke simpelt at blive klog på skønhedsuniverset, det er næsten lige så uoverkommeligt som universitet selv – i hvert fald for nogle! Men fat mod, for her kommer en liste over produkter, som enhver skønhedsinteresseret vil være lykkelig over at modtage!

Ansigtsmasker

Der findes ansigtsmasker til alle formål: tør hud, fedtet hud, ujævn hud osv. Hvis du er i tvivl om, hvilken hudtype modtageren har, så kan du prøve at læse på nogle af hendes produkter. Disse vil helt sikkert afsløre, hvad hun ønsker at bekæmpe. Hvis du ikke har adgang til disse, så går man aldrig galt i byen med en fugtmaske! Alle hudtyper har brug for fugt, så det er klart det sikreste valg, du kan tage. Ansigtsmasker behøves ikke at være dyre, faktisk kan man sagtens købe nogle helt fine slags i diverse skønhedsbutikker! Og når du nu er her, så kan du altid shoppe et par forskellige. Dette vil helt sikkert falde i god jord hos en skønhedselsker!

Håndcreme

Noget man altid løber tør for om vinteren, er en god håndcreme. Jul foreskriver derfor den perfekte tid til sådan en gave. Der er stor forskel på kvalitet i håndcreme, så det kan være, at du skal tænkte over, om modtageren hyppigt smører sine hænder ind. Dette kunne nemlig indikere, at hun har en utilstrækkelig håndcreme og har brug for en i bedre kvalitet. Hvis du er i tvivl om, hvad du skal vælge, så kan du altid spørge salgsassistenten nede i butikken til råds, når du står der.

hårprodukter

“Hårprodukter” er selvfølelig en paraplybetegnelse for alt det, man bruger til sit hår. Disse udgør næsten et univers i sig selv, så her kommer lige et par eksempler på, hvad der er bedst (og sikrest!) at vælge.
1) Elastikker.
Hvis der er noget, kvinder altid mangler, så er det elastikker. Man får dem altid smidt væk, de knækker eller man “låner” dem ud til veninder. Det er derfor altid rart at have et lager af elastikker, til når uheldet er ude, og man mangler dem!
2) Balsam.
Alle kvinder kender det sandsynligvis: For hver shampoo man har købt, har man købt 3-4 balsammer. Det er bare noget, man hurtigt løber tør for.

Gavekort

Hvis du ikke synes, at ovenstående idéer passer på din modtager, så kan du altid vælge den helt skudsikre vej: gavekortet! Et gavekort til fx Matas giver modtageren mulighed for at vælge lige præcis de skønhedsprodukter, hun bedst kan lide. For mange kvinder er der altid “et-eller-andet”, de mangler fra skønhedsafdelingen, så det er på ingen måde en kedelig gave at modtage!