Hudplejeprodukter

Det er oftest i teenageårene, at kvinder begynder at finde interesse for hudplejeprodukter. I teenagealderen oplever de fleste forandringer i huden, også kaldet  “teenagehud”. Dette indebærer fedtet hud, urenheder og flovhed. Det kan dog holdes en smule nede med de rigtige produkter. Du kan derfor hjælpe en teenagepige godt på vej ved at forære hende hudplejeprodukter i fødselsdagsgave. Det er også ofte i denne alder, at mærker betyder meget. Du kan derfor lede efter et særligt anerkendt mærke, som nok falder i bedre jord end noget ukendt.

Parfume & deodorant

Som teenager er man også i den alder, hvor man begynder at producere lugtende sved. Det er faktisk oftes i teenageårene, at man producerer mest sved, fordi kroppen gennemgår så mange forandringer. Det kan være en akavet periode at skulle gennemleve, men den kan heldigvis dæmpes lidt med produkter. Derfor kan deodorant og parfume være gode gaver til en pige, der gennemgår netop dette. Så er der desuden mange teenagepiger, som går rigtig meget op i parfume, og gaven føles derfor heller ikke som en påmindelse.

Sjove brætspil

Som teenager kommer man også ind i en alder, hvor man begynder at lave noget andet end at lege. Det kunne derfor være en idé at komme med alternative forslag, ved at forære modtageren et brætspil i gave. Der stoppes sandsynligvis aldrig med at blive produceret brætspil, og det bliver designet til folk i alle aldre, så det bør kunne lade sig gøre at finde noget!